top of page

Retir de Sant Joan

DESCOBREIX COM LA VIDA ES UN REFLEX DEL TEU INTERIOR

Diseño sin título (6).png

23, 24 y 25 de juny de 2023

Mas El Negre, Comarca del Ripollès

A 1h 40min de Barcelona

A 1h 35min de Girona

A 2h 25min de Lleida

A 2h 25min de Tarragona

 

Pots arribar amb tren fins a Vic amb transport públic i nosaltres coordinarem els vehicles perquè se't pugui recollir a l'estació o des d'altres punts si és possible.

Desperta la teva Consciència de Ser i viu un Sant Joan únic i transformador.

 

Si et ve de gust fer un retir en un lloc idíl·lic i envoltat de naturalesa aquest retir és per a tu.

 

Des de la consciència, el descans, el gaudi, el compartir i el despertar la teva naturalesa essencial.

Descripció del retir

Et presentem un retir que té com a objectiu reconnectar amb la nostra essència, promovent l'equilibri natural del cos mental, físic i emocional.

 

Sentiràs una gran renovació i descans.

 

Per ubicar-te quina és la nostra línia de treball, dir-te que en el retir  trobaràs una cosmovisió en ressonància de mestres com Eckhart Tolle i Sergi Torres, un apropament a la No-dualitat moderna així com pràctiques meditatives com el Ioga, els concerts de mantres  i altres dinàmiques conscients, transformadores i d'atenció plena.

 

T'animem que et llegeixis amb temps i afecte el programa i tota la informació pràctica.

En aquest retir:

- Coneixeràs hàbits per viure des de l'harmonia i la pau.

- Entrenaràs la teva escolta interna i intuïció.

- Compartiràs una immersió d'autoaprenentatge amb altres persones afins des del respecte, la naturalitat i el descans de ser tu mateix.

- Baixaràs l'agitació mental i experimentaràs més pau interior.

- Portaràs llum i comprensió a totes les àrees de la teva vida des del teu equilibri intern.

- Gaudiràs del plaer natural de Ser i aprendràs a portar-ho a quotidià.

- Reconnectaràs amb la teva puresa innata a través del reflex de la natura.

- Descobriràs com usar els símptomes i les situacions de vida com a oportunitats d'aprenentatge.

Programa del retir

23 juny 2023

 

19:30 ARRIBADA, ACOMODACIÓ I ENS DONEM LA BENVINGUDA, AIXÒ COMENÇA!

Un espai per conèixer-nos entre nosaltres. Una benvinguda per unir-nos i submergir-nos en l'objectiu de la pau i la joia de viure.

 

NIT DE SANT JOAN

 

20:30 SOPAR

 

21:30 CANÇONS DE LA NIT

L’Albert t’oferirà un concert íntim per viatjar sense distància a l’essència a través de cançons pròpies i algun mantra.

 

22:30 RITUAL DE SANT JOAN

És habitual que a la revetlla de Sant Joan es facin ritual on es crema tot allò que no ens agrada, que ens sobra. Nosaltres t’oferirem una proposta diferent, enfocada en l’acceptació i la plena autoestima.

 

 

 

24 de juny de 2023

 

9:00 MEDITACIÓ GUIADA ESSENCIAL

Redescobreix la teva dimensió d'unitat, en la qual no hi ha separació entre allò que ets i perceps. Sentiràs la connexió i vibració de l'amor que ets.

 

9:30 ESMORZAR DELICIÓS

 

10:30 SANANT I AGRAINT RELACIONS AMB ELS ARBRES DE L'AMOR

Una bella proposta en la qual els arbres t'ajudaran a agrair i perdonar la teva relació amb el món i amb tu mateix. No et podem explicar més, però segur que et sorprendrà. Aquesta és una de les nostres propostes preferides.

 

12:00 TALLER DE CREACIÓ DE MANDALES TEIXITS

Una proposta creativa senzilla i gratificant que et podràs emportar a casa com a record de l'experiència.

 

13:30 DINAR BONÍSSIM I MOLT NUTRITIU

 

14:30 TEMPS LLIURE

(Per regalar-te una bona migdiada , un passeig inspirador, una dutxa reconfortant o una  conversa o lectura enriquidores...)

 

16:00 DESPERTAR DELS SENTITS I OBERTURA DE COR EN FUSIÓ AMB LA NATURA

Una pràctica meditativa dinàmica en relació amb els sentits, la naturalesa i l’obertura de cor. Mirada, escolta, tacte, intuïció, neutralitat, presència, creativitat...

 

18.00 CONNEXIÓ AMB L'AMOR A TRAVÉS DE L'EFECTE MIRALL

El que veiem i experimentem parla de nosaltres, de les nostres pors i de la connexió amb la nostra veritable essència o desconnexió d'aquesta. Descobriràs com el que reconeixem fora es converteix en una súper eina de coneixement personal i d’obertura de ment.

 

20:00 SOPAR

 

21:00 VISUALITZACIÓ CREATIVA

Una meditació guiada per connectar amb els nostres desitjos i descobrir els potencials per aconseguir-los.  La visualització creativa és un gran recurs per entrenar la nostra ment a viure i acceptar realitats que encara no vivim però que si que estan al nostre abast.

 

 

25 de juny de 2023

 

9:00 MEDITACIÓ PER A LA PAU

Una meditació guiada, especial per a la pau al món, connectant amb la teva pau interior.

 

9:30 ESMORZAR DELICIÓS

 

10:30 TALLER DE DESITJOS I SOMNIS COMPLITS

Un taller per conèixer i desvetllar les claus que ens faciliten el camí perquè els nostres desitjos i somnis es facin realitat. Descobriràs quina relació guarda la nostra mentalitat i emocions amb allò que ens va succeint a la vida. Aprendràs com transformar la teva mentalitat i, per tant, harmonitzar literalment la teva realitat. Alguns dels secrets et sorprendran, però t’assegurem que la seva efectivitat és enorme.

 

12:00 IOGA INTEGRAL (Sessió dedicada a obrir el cor)

La Neus viu cada sessió de ioga com si fos la primera i l'última. Per ella, l'important és connectar amb el cor i l'instant present per poder atendre des de l'escolta les necessitats del cos físic, mental i emocional. Durant la pràctica, la Neus et convida una vegada i una altra a observar-te des d'un espai de no judici per així poder realment relaxar-te i entrar en meditació profunda. La Neus personalitza cada sessió segons el moment present dels participants i et convida a respectar el teu ritme i atendre plenament el teu sentir. Tant se val si mai has practicat ioga abans o si portes anys d'experiència, la Neus t'acompanya perquè realment puguis gaudir d'una pràctica transformadora.

 

13:30 DINAR

 

15:30 CANT DE MANTRES

Una experiència de cant alliberadora, energetitzant i vibrant que, amb la unió de totes les veus,  es crea un espai de meditació, d’obertura de cor, d’harmonització de la ment i de connexió essencial.

 

17:00 Aprx. TANCAMENT DEL RETIR

 

EL LLOC

El Negre es troba en una ubicació privilegiada, a la vall màgica d'Ogassa.

 

La masia, originària del s. XIV, es troba arrecerada al nord per la Serra Cavallera i s'ubica en un terreny envoltat de bancals i cingles. Et sorprendrà la bellesa natural de l'entorn. Trobaràs fagedes, pinedes de pi roig, rouredes i boix abundant.

L' Alimentació

El menjar ofert és ovo-lacteo-vegetarià (pot ser vegà) i tots els menús són boníssims.


Tenim en compte les principals intoleràncies alimentàries i trastorns digestius, només ens heu d'avisar prèviament.

Informació adicional

Per a moltes persones el nostre ha estat el seu primer residencial o el primer contacte amb el món de la consciència i s'han sentit molt a gust.

 

El grup mínim serà de 10 persones i tenim capacitat per ser-ne més de 30.

 

La majoria dels participants venen sols i són d'edats diverses. Per això no t'has de preocupar per sentir-te sol o estrany.

 

El grup som tots. Això no exclou que puguis venir amb la teva parella, familiars o amistats, és clar!

 

Per a aquelles persones que ja han fet altres retirs, el nostre els ha semblat profund i molt transformador.

 

Al retir no pots portar la teva mascota. Si no tens amb qui deixar-la, et podem ajudar a trobar un cuidador/a prop de casa teva. (El preu mitjà per nit són 20€).

 

Si arribes més tard, has de marxar més aviat o anar-te'n i tornar dins del mateix retir, no hi ha cap problema, sempre que vinguis amb vehicle propi.

 

Portem més de 70 retirs realitzats, més de 15 anys en l'espiritualitat i més de 10 anys amb el creixement personal de manera professional.

 

No és obligatori ni necessari fer totes les propostes i activitats. No ens agrada forçar res en “nom de la cohesió de grup”. Prioritzem que estiguis a gust, escoltis els teus ritmes i necessitats, sabent que si tu et sents lliure, el grup fluirà honesta i naturalment.

 

Hem obtingut una valoració de 9'4 sobre 10 de més de 60 valoracions d'assistents als nostres residencials en un dels portals de retirs més populars.

 

Equip


Neus Gasulla ens ofereix profunditat i connexió a través de la seva classe de Ioga, així com suport logístic abans i després del retir. La seva naturalitat i proximitat us faran sentir com a casa. Neus és de naturalesa curiosa i li fascina tot allò relacionat amb l'autoconeixement espiritual i l'autocura a tots els nivells.

 

Albert Vives ens acompanya durant tot el retir. L'Albert et convida a reflexionar, a qüestionar-te, a indagar en tu i a cultivar l'honestedat perquè realment aprofitis tots els tallers oferts. Albert desplega la seva creativitat i passió en tot allò que fa, convertint cada experiència que ens ofereix en quelcom diferent i especial.

 ​

Les seves reflexions van calat, oferint-te una visió que t'acosta al perdó i al descans mental i emocional.

 

Format com a fuster i posteriorment en Magisteri i Integració Social, fins a descobrir i estudiar Biodescodificació. És practicant i facilitador d'Un Curs de Miracles. Des de 2012, exerceix integrament com a acompanyant de processos personals i descodificador de símptomes, i ofereix tallers, formacions i recessos relacionats amb el despertar de consciència així com diferents col·laboracions esporàdiques en centres educatius i amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

IMG_20210210_160514_754.jpg
20210128_105130.jpg

Preus i reserves

El preu inclou:

 

• Allotjament

• Tots els àpats

• Tallers i activitats descrites al programa

• Infusions, fruita fresca i fruita seca en tot moment

• Trasllats al transport públic o la gestió amb altres vehicles.

• Ajuda amb els horaris de transport públic.

• Llençols, coixins i nòrdics.

• Xampú i gel ecològics.

• Consultes personals via whatsapp durant un mes després del retir.

 

 

De regal t'emportaràs:

 

• Descompte especial en la Formació Vida Plena Mètode Amorseny

• Llistes de reproducció de Spotify per meditar, practicar ioga, relaxar-te...

• Recomanacions dels principals llibres que ens han acompanyat en el nostre procés

• 8 videoclasses de ioga amb la Neus i 8 videos de descodificació amb l’Albert

• 3 meditacions gravades i guiades per l’Albert

• Accés a consultes personals breus via WhatsApp amb l’Albert i Neus durant un mes després del retir.

• Descompte de 15€ en sessions individuals amb l’Albert (online o presencial)

• Descompte de 5€ del taller online  de Nutrició Energètica

• Descompte de 5€ pel  taller  presencial de Cosmètica Natural

• Descompte de 20€ als dos tallers anteriors, si t'apuntes a tots dos.

Beneficia’t dels descomptes Early Bird

Plaça en habitació de vuit: 285 descompte aplicat

(Queden 2 places a aquest preu fins al 15 de juny)

Queden 3 places en aquesta habitació

Preu sense descompte 297€

 

 

Plaça en habitació de quatre: 297€ descompte aplicat

(Queden 3 places a aquest preu fins al 15 de juny)

Preu sense descompte 317€

 

Furgoneta o tenda de campanya: 225€ descompte aplicat

(Queden 3 places a aquest preu fins al 15 de juny)

Preu sense descompte final 237€

 

 

Habitació doble (2 disponibles): 327€

 

Habitació doble amb bany (1 disponible): 337€

 

Apartament 4/6 places per a grups: Preguntar-nos

Si no disposeu de vehicle propi us facilitem la manera d'arribar al lloc.

 

Truca'ns o escriu-nos i reserva la teva plaça per només 50€ mitjançant transferència bancària.

En cas de no poder assistir al retir en la data en què t'has inscrit, independentment del motiu, es tornarà l'import sencer fins a 20 dies abans del retir. En cas que sigui una cancel·lació amb menys de 20 dies d'antelació, no es tornaran els diners independentment del motiu, però tindràs un any per fer servir l'import en un altre retir (no serà vàlid per una altra activitat d'Amorseny). D’aquesta manera no perdràs els teus diners i es podrà valorar la nostra feina i compromís. Si el retir es cancel·la per part nostra, sigui per la causa que sigui, es tornarà l’import total de la reserva.

 

Reserves i més informació al 626 24 15 03 (Neus) Només Via Whatsapp o Telegram o per correu electrònic amorseny@gmail.com

Testimonis

Valoració de 9'4 sobre 10 de mitjana en un dels portals més populars de retirs
Valoració de 4'9 sobre 5 de mitjana en la nostra
página de Google
Screenshot_2022-10-21-15-32-25-96_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-15-58-25-96_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-15-34-11_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-16-01-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-15-24-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-15-43-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-07-43-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-07-53-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-06-59-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-21-16-06-31-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
bottom of page